0

Köpvillkor

Leverans sker enbart inom Sverige.
Leveranskostnad inom Sverige: 49,00 SEK (inkl moms 25%). Fri frakt över 1000 SEK.
Detta gäller beställningar som görs online via Woolpowers webbplats: woolpower.se

BETALNING

Alla priser är angivna inklusive moms (25%). Om du betalar med ett kredit-/betalkort auktoriseras kortet när du gör beställningen, och du får ett e-postmeddelande som bekräftar att beställningen har kommit fram. Vi drar inga pengar från kortet innan vi har behandlat din beställning och skickat den från vårt lager.

Om kortet inte blir auktoriserat visas ingen avgift, och ett meddelande visas på skärmen att betalningen misslyckades. Du uppmanas i stället använda en annan betalningsmetod.

Rabatter

Om du har mottagit en rabattkod fyller du i den i avsedd ruta för rabattkoder i kassan, innan du genomför köpet. Rabatten dras sedan av automatiskt.

LAGER OCH LOGISTIK

All hantering av webbshoppen, vilket inkluderar betalning, leveranser, retur och reklamation, sköts från och med den 1/9 2020 av vårt egna koncernbolag Svalan Logistik AB.

Det betyder i sin tur att det köp du gör går via Svalan Logistik AB och omfattas av köpevillkoren för Gränsfors Bruk och Woolpower.   

TRANSPORTFÖRETAG

För att vara säkra på att du får den bästa servicen – snabb och bekvämlig leverans, tillgång till att spåra din order – har vi valt att använda oss av Postnord för att distribuera din leverans.

LEVERANSTID

Från det att betalningen är gjord och vi mottagit en order levereras beställningen inom cirka 2–5 dagar. Beställningar som görs på helger och allmänna helgdagar behandlas nästkommande arbetsdag. Vi strävar efter att leverera din beställning inom de beräknade tidsramarna, men det kan inträffa förseningar.

RETUR

Du har alltid 30 dagars öppet köp från orderdatum när du handlar på woolpower.se. Inga fria returer och inga byten. Om du önskar en annan produkt ber vi dig gå in i webbshopen och göra en ny beställning.

Vi återbetalar oanvända produkter* som återlämnas i sin originalförpackning samt med alla etiketter kvar. Vi tar endast emot returer av varor som har inhandlats i Woolpowers webbshop.

OBS! För produkterna tyg, filtark, blixtlås samt felt slippers gäller inte öppet köp. Reklamation pga skönhetsfel är ej möjligt för dessa produkter

*Gäller ej Briefs Xlong W’s, Boxer Xlong M’s, Boxer M’s LITE, Hipsters W’s LITE

Så här returnerar du din produkt

  1. Packa varorna noga i originalkartongen.
  2. Märk förpackningen med ditt ordernummer som står på följesedeln.
    Det går även bra att skriva ordernumret på en lapp och lägga i förpackningen. Observera att returen inte går att behandla utan angivet ordernummer.
  3. Skicka tillbaka varan i originalförpackning till följande adress: Svalan Logistik AB
    Chaufförvägen 29
    831 48 Östersund
  4. Du betalar själv för returen.

ÅTERBETALNINGSPROCESS:

Kort

Vi kommer att använda oss av samma betalningssätt via Klarna som du använde vid din beställning. Exempelvis: om det ursprungliga köpet gjordes med ett kreditkort sätts summan tillbaka på samma kort via Klarna. Återbetalning sker inom max 14 kalenderdagar från att vi har tagit emot din returnerade produkt. Fraktkostnad återbetalas ej.

Faktura

Samma förfarande som vid kortbetalning. Sedan gör Klarna en kredit om fakturan redan är betald. Är den obetald så krediteras beloppet. Fraktkostnad krediteras ej.

REKLAMATION

Vi tar emot reklamationer upp till två år från lagd order.
Kontakta oss via mail på order@woolpower.se, eller ring på 063-14 85 20 under kontorstider.