Menu

Vi söker en marknadsansvarig

Om tjänsten

Som Marknadsansvarig på Woolpower spänner ditt ansvarsområde över stora som små uppgifter. Du har det strategiska ansvaret för varumärket och företagets utåtriktade kommunikation. Du har även ett operativt ansvar där produktion av marknadsrelaterade produkter och aktiviteter ingår. Woolpower har tydliga, framarbetade och kommunikativa mål som bygger på en stark värdegrund. En stor del av ditt arbete handlar om att nå ut med rätt budskap där de digitala kanalerna är tongivande. Du kommer ingå i företagets ledningsgrupp där du har budgetansvar. Tjänsten är placerad i Östersund.

Kvalifikationer

Du har erfarenhet av att arbeta strategiskt med marknadsföring men tycker även om att möta det dagliga operativa. Du har omfattade kunskap om digital marknadsföring samt att arbeta med varumärkesbyggnad i dessa. Du har en positiv och prestigelös inställning samtidigt som du är trygg i att fatta egna beslut. Du har lätt för att skapa relationer och trivs med att vara ett ansikte utåt för företaget. Du är en van projektledare och klarar av att strukturera och organisera för att nå satta mål. Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. Meriterande är om du har kunskaper i Adobeprogrammen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt

Arbetsgivare Woolpower AB
Arbetsort Östersund
Kontaktperson Johanna Eldh, Rekryteringskonsult, johanna@min-byra.se

Villkor

Yrkestitel Marknadsansvarig
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast

Ansökan

Sista ansökningsdag   2018-05-23

 

OM FÖRETAGET:

Woolpower är Sveriges största textilproducent. Vi producerar varma underställ och sockor i ull, från garn till färdiga plagg. All produktion sker i Sveriges fjällvärld, Östersund. Av erfarenhet vet vi vad som krävs för att inte frysa. Idag är vi cirka 130 anställda, vars mål är att sprida värme. Då menar vi värme både i form av funktionella plagg och att vara ett ansvarstagande företag. Woolpower arbetar alltid med hållbarheten i fokus. En bra arbetsmiljö och ett avståndstagande mot externa miljöpåverkningar föder god kvalitet. Vi vill ge våra kunder kläder som är producerade på ett sätt som överensstämmer med våra värderingar. Vare sig de används på fritiden eller i yrket ska de värma hela vägen från insidan och ut.