Menu

Bli affärsansvarig hos oss

Som affärsansvarig på Woolpower har du en central roll i företagets framtida utveckling. Rollen innebär att arbeta nära företagets nyckelkunder med ambition att utveckla och fördjupa relationerna. Du kommer vidare att ansvara för att hitta nya affärsmöjligheter både nationellt och internationellt där ett övergripande ansvar för vissa exportmarknader ingår.

Du kommer också att hantera offentliga upphandlingar inom Europa och driva de affärsuppgörelser som ligger bakom dessa. Du ska kunna bidra med att stärka företagets position, öka lönsamheten och konkurrenskraften inom samtliga kundsegment.

Resor i tjänsten förekommer, övrig tid är du en uppskattad kollega på kontoret i Östersund.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen söker vi dig som har erfarenhet av affärsutveckling och projektledning. Du ska ha god förhandlingsvana och ett strategiskt förhållningssätt. Din erfarenhet har du fått genom till exempel arbete som vd, platschef, key account manager, strategisk inköpare eller liknande.

Eftersom du kommer kommunicera med människor från olika länder behöver du kunna tala och skriva obehindrat på både engelska och svenska.

Woolpower erbjuder dig en utvecklande och stimulerande tjänst med många kundmöten hos ett unikt företag.

 

Kontakt
Arbetsgivare Woolpower
Arbetsort Östersund
Kontaktperson Jessica Flodin, Rekryteringskonsult, jessica@min-byra.se, 063-140481
Villkor
Yrkestitel Affärsansvarig
Anställningsform Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-03-11

Skicka in din ansökan här