Menu

Vi söker Operativ inköpare/ Verksamhetsutvecklare

Woolpower är Sveriges största och snart enda textilproducent i sin storlek. Här produceras varma underställ och sockor i ull, från garn till färdiga plagg. All produktion sker i Sveriges fjällvärld, Östersund. Av erfarenhet vet vi vad som krävs för att inte frysa.

I dag är vi cirka 130 anställda, vars mål är att sprida värme. Då menar vi värme både i form av funktionella plagg och att vara ett ansvarstagande företag. Woolpower arbetar alltid med hållbarheten i fokus. En bra arbetsmiljö och ett avståndstagande mot externa miljöpåverkningar föder god kvalitet. Vi vill ge våra kunder kläder som är producerade på ett sätt som överensstämmer med våra värderingar. Vare sig de används på fritiden eller i yrket ska de värma hela vägen från insidan och ut.

BESKRIVNING AV TJÄNSTEN

Som operativ inköpare på Woolpower så kommer du vara en viktig del vår förädlingskedja. Du säkerställer att vi har rätt material vid rätt tid. I dina arbetsuppgifter kommer det att ingå inköp av produktionsmaterial via nettobehovskörningar i ERP systemet, hantering av ordererkännanden och leveransbevakning. Du kommer ha daglig kontakt med leverantörer i hela världen.

I tjänsten kommer det även ingå en del verksamhetsutveckling där du tillsammans med övriga arbetar för att förbättra och effektivisera processer och rutiner.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Du som söker tjänsten är strukturerad, ordningsam och har en vilja att förstå verkligheten bakom siffrorna. Du har eftergymnasial utbildning eller motsvarande kunskaper inom området. Du talar och skriver flytande svenska och engelska, tyska är meriterande. Du har tidigare arbetat i affärsystem där Monitor är meriterande för tjänsten, du har även goda kunskaper i Excel. Du förväntas även ha en förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med kollegor samtidigt som du är öppen för att stödja andra inom närliggande arbetsområden. Du har förmåga att prioritera då arbetsbelastning och tempo stundvis är högt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Kontakt
Arbetsgivare Woolpower
Arbetsort Östersund
Villkor
Yrkestitel Inköpare/verksamhetsutvecklare
Anställningsform Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-01-14
Annonsen publicerades 2017-12-22

 

Ansök tjänsten