Woolpower söker socktillverkare

En strumpa för vardag, fjäll och fest

Sedan 1972 har Woolpower tillverkat strumpor för alla typer av väder och tillfällen, i vår fabrik i Östersund. Vi har lärt oss vad som behövs för att göra en strumpa som håller dig varm och torr när du åker skidor, campar eller spenderar tid utomhus.

Men det är dags att lyfta fram de strumpor som fungerar lika bra under utomhusaktiviteter som på kontoret. I soffan eller med kostymen, cykla till jobbet eller gå ut med hunden.
Precis som våra Skilled strumpor har utvecklats för optimal funktion på en joggingtur eller skidbacke, passar våra Linerstrumpor perfekt i din vardag.

Vi utökar nu vårt utbud av linerstrumpor med nya färger inspirerad av naturen.

En socka för varje dag

Liner Classic är en tunn och slätstickad, mellanhög socka med elastan för bekväm passform.
Sockan har integrerad tåsöm och Woolpowers logotyp såväl som storleksinformation är instickad i sockan.

60% Merinoull
35% Polyamid
5% Elastan

Alla våra strumpor stickas i vår fabrik i Östersund.

Se alla våra sockor

En färgklick i vardagen

Rust Red är inspirerad av den ovanliga orkidén Brunkulla (Gymnadenia niagra). Den är ganska liten, rostig röd och har en härlig vanilj arom. Detta är en skyddad blomma och en stark symbol för vår region.

Autumn Red är inspirerad av årets mest färgstarka årstid. En årstid då luften blir krispig, och naturen växlar från grönt till en explosion av rött och gult.

Forest Green  är namnet på färgen vi har hämtat från de gamla skogarnas lugn.

Dark Navy, en klassisk färg, men helt ny i sortimentet av Liner Socks.

Torra fötter på höstens regniga dagar

Att hålla fötterna torra är det absolut viktigaste om du inte vill frysa. En fot utsöndrar omkring 3 ml fukt per timme vid låg aktivitet och vid tung aktivitet 15-30 ml. Använd fuktavledande material i sockorna, såsom våra ullsockar. Ull absorberar fukt väldigt bra inuti fibrerna, och kan absorbera fukt upp till 30 procent av sin egen vikt utan att kännas fuktig. Ullen avger även lite extra värme när den blir fuktig, absorptionsvärme.

Ta hand om dina fötter - strumpor gör skillnad.

Alla vet vi hur det känns att frysa om fötterna. Man försöker hoppa upp och ner på stället, vicka frenetiskt på tårna eller sparka den ena foten mot den andra. Ingenting hjälper. Vi har samtlat 12 tips på hur du håller fötterna, dina stötdämpare genom livet, behagligt varma och torra.

 

12 tips för att ta hand om dina fötter

Strumpor för alla tillfällen