Menu

Släpp loss din kreativitet!

Välkommen till vårt tält och Spillotekets verkstad på Jamtli vårmarknad, i vår hemstad Östersund, för att släppa loss fantasin och skapa funktionella accessoarer av spillmaterial från oss på Woolpower, Hilleberg och Lundhags. Vårmarknaden pågår den 20-21 maj klockan 11-17.

Chans att vinna

De mest innovativa bidragen kommer att ha chans att vinna en snygg och skön jacka, Full Zip Jacket 400. Vinnarna kommer kontaktas personligen och presenteras på vår facebooksida.

Lär dig mer om ull

Våra Jämtlandsfår från Hägra gård kommer att vara på plats och vi kan berätta mer om varför deras ull värmer så skönt även i blött tillstånd, inte luktar när man svettas och mycket, mycket mer.

Försäljning av material

Produkter tillverkade av vårt spillmaterial kommer finnas till försäljning, bland annat sittunderlag och tofflor. Vi passar även på att sälja vår populära ullfrotté original på metervara, sytråd, spillmaterial och vårt fina ulltvättmedel. De som kommer först till oss båda dagarna får dessutom en voucher som ger 20 % rabatt i vår fabriksbutik. Observera att vi har ett begränsat antal, så skynda er till vårt tält för att lägga vantarna på rabatten!

Stilla kaffesuget

Om du blir kaffesugen så finns även Big Lake Coffee hos oss på lördagen. Marcus kör kaffekonst över öppen eld och hans nya kaffesorter Fjäll och Skog finns självklart till försäljning.

Hoppas att vi ses!
Varma hälsningar från oss
      

 

Läs om Jamtli vårmarknad

Foto ovan på Woolpower sit pad och kåsa: Fredrik Telléus @frilufts