SKILLED – Strumpor med avancerad funktionalitet

Sedan 1969 när Woolpower öppnade sina dörrar för första gången, så har vi alltid strävat efter att utvecklas utan att kompromissa med varken kvalitet eller hållbar produktion.

Allt eftersom vi har gjort framsteg, så har vi också lärt oss mycket. Både om oss själva och om hur man anpassar materialet för att passa dina behov och vår miljö. Ullfrotté Original och LITE är våra bästa material och nu har vi valt att förena dom.

Tillsammans med våra användare, som har använt och testat Woolpowers produkter år efter år, har vi utvecklat våra mest avancerade funktionella strumpor: Skilled Socks.

Våra Skilled strumpor är designade och konstruerade för att optimera din upplevelse i naturen och de är finns i två tjocklekar och i flera längder.

De är byggda med flera paneler som är anpassade till fotens form och yttre slitage. Kompetenta strumpor som sitter bra på foten och mjukar upp dina steg. De är utformade för att förhindra blåsor, till exempel från snörning på en sko. När du rör dig förseglar sluter strumporna tätt runt din fot och stannar på plats.

Skilled Liner - Nyckelpunkter
Skilled 400 - Nyckelpunkter

Relaterade produkter