0

Full Zip Jacket 400 Colour Collection

Artikelnr: 7214

1500.00 kr

Jacka från vår Colour collection. Färgerna kan variera från år till år. Förstärkt polokrage och lång dragkedja. Muddar utan tumgrepp och rak i nederkant. Instickad Woolpower-logo i nacken med kontrastfärg.

Precis som våra klassiska Full zip jacket 400 har jackorna i Colour Collection samma värmande egenskaper. Men det här är en specialkollektion som kan variera i färg från år till år. En annan skillnad är att den här jackan är rak i nederkant och saknar tumgrepp.

Full zip jacket 400 Colour Collection passar även bra som kofta eller jacka utanpå dina kläder till vardags. Kragen är hög och har Woolpower-loggan instickad på baksidan. Sömmarna är kontrasterande mot tyget.

Denna produkt är utgår inför kommande säsong. Det betyder att det som finns i lager nu kommer att säljas tills att lagret är slut.

Ullfrotté Original 400 gram kan användas under kallare förhållanden eller när du inte ska röra på dig så mycket. Använd då något av våra tunnare underställ Woolpower LITE eller Ullfrotté 200 under som är designat för att användas närmast kroppen. Genom att bära Woolpower direkt mot huden kan du dra fördel av merinoullens alla goda egenskaper.

70% Merinoull
28% Polyamid
2% Elastan
Tål maskintvätt 60° Ej blekning Tål strykning 2 Tål torktumling 1 Tål kemtvätt P
Vikt: ca 570 gram i storlek M
Färg : Dark Navy/Nordic Blue
Storlek :
Återställ val