Menu

Noggrann Kvalitetsoperatör

Om tjänsten:

Woolpower producerar underställ och sockar till några av Europas mest krävande kunder när det gäller funktion och kvalitet.

Kvalitetsoperatören kommer att representera den operativa delen av kvalitetsavdelningen där man arbetar i nära samarbete med produktionen för att säkerställa den löpande kvalitén.

Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att genomföra kvalitetskontroller i form av stickprover från samtliga delar av produktionen. Dessa ska mätas, bedömas och dokumenteras. Arbetet kommer även att innefatta feedback och utbildning till de operatörer som är berörda av kontrollerna i syfte att skapa en så tillförlitlig kvalitetsprocess som möjligt

Kvalitetsoperatören ska också genomföra analyser av den insamlade data för att se förändringar och trender över tid. Det kommer även att ingå framtagning och utveckling av kvalitetsprocesser med tillhörande dokumentation.


Kvalifikationer:

För arbetet som kvalitetsoperatör behöver du erfarenhet av kvalitets och analysarbete i en producerande verksamhet.  Du har stor vana att använda affärssystem och analysverktyg som tex Excel i ditt arbete.  Meriterande är om du har kunskap inom kvalitetsfilosofier som tex Lean eller andra kvalitetssystem/processer.

Kontakt

Arbetsgivare Woolpower AB
Arbetsort Östersund
Kontaktperson Peter Ekstrand, Rekryteringskonsult, Peter.Ekstrand@Min-Byra.se

Villkor

Yrkestitel Kvalitetsoperatör
Anställningsform Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast

Ansökan

Sista ansökningsdag 2018-05-27
Annonsen publicerades   2018-05-04

 

Ansök tjänsten

 

Om företaget:

Woolpower är Sveriges största textilproducent. Vi producerar varma underställ och sockor i ull, från garn till färdiga plagg. All produktion sker i Sveriges fjällvärld, Östersund. Av erfarenhet vet vi vad som krävs för att inte frysa. Idag är vi cirka 130 anställda, vars mål är att sprida värme. Då menar vi värme både i form av funktionella plagg och att vara ett ansvarstagande företag. Woolpower arbetar alltid med hållbarheten i fokus. En bra arbetsmiljö och ett avståndstagande mot externa miljöpåverkningar föder god kvalitet. Vi vill ge våra kunder kläder som är producerade på ett sätt som överensstämmer med våra värderingar. Vare sig de används på fritiden eller i yrket ska de värma hela vägen från insidan och ut.