0

Woolpower söker tekniker inriktning sömnad

Tekniker med inriktning mot sömnad

Om tjänsten

Ta chansen att växa med oss! Vi söker efter en ny tekniker som ska ingå i vårt nuvarande team. Tillsammans med våra sömmerskor, stickare och beredare arbetar du för att skapa stabila tillverkningsprocesser genom att minimera och undvika driftstörningar. I rollen kommer du ha uppdrag att ställa in och reparera symaskiner och utföra förebyggande underhåll av dessa.

Inledningsvis genomgår du en introduktion tillsammans med en mer erfaren tekniker. Utbildning och upplärning sker under dagtid för att sedan övergå i kvällsskift när du blivit mer självgående.

Om dig

Vi söker dig som har ett stort intresse för mekanik och produktion. Det är fördelaktigt med en utbildning inom teknik eller el, men det kan också vara ditt stora intresse som har gett dig dina yrkesmässiga tekniska kunskaper. Du gillar att meka, skruva och felsöka maskiner samt att arbeta förebyggande för att minimera driftstörningar.

Som person tror vi att du är analytisk och har en förmåga att se mönster och samband. Du behöver tycka det är roligt med maskiner och ha en stor nyfikenhet och vilja mot att hitta problem och lösa dem. Du tycker om att planera, strukturera och prioritera ditt eget arbete. Det är viktigt att du kan arbeta lugnt och metodiskt även under stress och att du vill ha ordning och reda i ditt arbete. Du pratar och kan uttrycka dig flytande i svenska och det är meriterande om du talar fler språk. Vidare ser vi gärna att du lätt kan anpassa dig till olika människor och situationer samt att du trivs med att arbeta både enskilt och i grupp.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Ta chansen att söka om du känner att några av ovan beskriva egenskaper passar in på dig!

Övrigt

Arbetstider: Kvällsskift 15:30-24:00 mån-tors. Fredag 14:48-19:36 (upplärning och utbildning sker inledningsvis dagtid 06:00-14:48 men ordinarie arbetstid är kvällsskift).
Anställningsform: Tillsvidareanställning (provanställning förekommer)
Sysselsättningsgrad:
 100 %
Tillträde: enligt överenskommelse
Lön: 
Kollektiv- och löneavtal enligt TEKO.

Ansökan

Sista ansökningsdag är 6 augusti 2023. Urvalsarbetet kommer att ske under vecka 32 på grund av semesterstängt under vecka 30-31.

Välkommen med din ansökan!

Kontakt

Denna rekrytering sker i samarbete med Min Byrå och alla frågor rörande rekryteringsprocessen hänvisas till:

Josefin Pettersson, HR
Mail: josefin.pettersson@woolpower.se

Om oss
Woolpower är en av Sveriges största textilproducenter. Vi producerar varma underställ och sockor i ull, från garn till färdiga plagg. All produktion sker i Sverige, Östersund. Av erfarenhet vet vi vad som krävs för att inte frysa. Vårt mål är att sprida värme, och då menar vi både i form av funktionella plagg och att vara ett ansvarstagande företag. Woolpower arbetar alltid med hållbarheten i fokus!

Woolpower är inne i en kraftig tillväxtresa, då det är stor efterfrågan på våra hållbart producerade underställ. Vi är just nu 200 medarbetare och beräknar att bli ytterligare 40 medarbetare under kommande år. Under 2022 färdigställde vi vår helt nybyggda fabrik, också belägen i Östersund. Det är en unik satsning inom svensk klädesproduktion!