0
Under kommande veckor kommer vi att ha något längre leveranstider då vi har lägre bemanning under sommaren.
Den 11 augusti kommer vår fabriksbutik i Östersund stänga tidigare, den kommer vara öppen mellan 10-16.

Woolpower söker sömmerskor

Sömmerska på Woolpower
 
Företaget
Woolpower är en av Sveriges största textilproducent. Vi producerar varma underställ och sockor i ull, från garn till färdiga plagg. All produktion sker i Sveriges fjällvärld, Östersund. Av erfarenhet vet vi vad som krävs för att inte frysa. Idag är vi cirka 100 anställda, vars mål är att sprida värme. Då menar vi värme både i form av funktionella plagg och att vara ett ansvarstagande företag. Woolpower arbetar alltid med hållbarheten i fokus. En bra arbetsmiljö och ett avståndstagande mot externa miljöpåverkningar föder god kvalitet. Vi vill ge våra kunder kläder som är producerade på ett sätt som överensstämmer med våra värderingar. Vare sig de används på fritiden eller i yrket ska de värma hela vägen från insidan och ut.
 
Om tjänsten
Woolpower har ett stort fokus på hållbarhet och långsiktighet både innan, under och efter att ett plagg tillverkats. Kläderna ska vara tidlösa, funktionella och hålla mycket hög kvalitet i en strävan att motverka slit och släng. Valet att behålla all produktion lokalt i Östersund skapar färre led i produktionskedjan att kontrollera. När du bär våra kläder kan du därför vara säker på att de har gjorts med ansvar för naturen omkring oss och arbetsmiljön för dem som jobbar för Woolpower.
 
Som sömmerska på Woolpower kommer du att sy både underställ och förstärkningsplagg i stretchiga material som består av en löst stickad mix av merinoull och syntet. Våra sömmerskor kontrollerar och godkänner själva alla kläder de syr för att sedan märka plaggen med sitt namn som ett kvalitetssigill. I och med att vi gör underställ och sockor hela vägen från garn till färdiga plagg kräver det att sömmerskorna kan hantera ett flertal olika maskiner.
 
Kvalifikationer

Vi ser gärna att du erfarenhet och intresse av någon typ av sömnad sedan tidigare men det är inte ett krav. Vidare trivs du i en producerande miljö med högt tempo.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, snarare än dina eventuella tidigare arbetslivserfarenheter.

Du bör kunna tala och förstå svenska.

Vi söker ett flertal sömmerskor och urval kommer att ske löpande

 
Övrigt:
  • Kollektivavtal TEKO/IF Metall
  • Sömnadstest genomförs
  • Provanställning / Tidsbegränsad anställning kan tillämpas
  • Arbetstiderna är datid (06:00-14:48), eftermiddag (15:30-24:00), natt eller 2-skift (dag/em).

Villkor:
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid
Lönevillkor: Fast

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2022-12-31
Publiceringsdatum: 2022-01-20

Sök tjänsten här