0

Woolpower söker Produktionsledare

Produktionsledare

Om tjänsten

Som produktionsledare på Woolpower är din främsta uppgift att planera, fördela och leda produktionsarbetet mot uppsatta mål tillsammans med övriga i Produktionsledningen. 
Du arbetar i nära samarbete med produktionsplanerarna för att klara av att möta uppsatta kundkrav och lönsamhetsmål. Trivsel, kvalitet och effektivitet är ledord för att lyckas i rollen.

I rollen ingår personalansvar för ca 20-50 medarbetare där personalrelaterade frågor inom säkerhet, hälsa och miljö kommer att hanteras dagligen. Du kommer även att arbeta med rekrytering och kompetenssäkring. En viktig del i arbetet är även att vara med och stärka vår fina Woolpowerkultur!

Om dig

Som person är du trygg och trivs i ledarrollen. Du känner dig bekväm i att fatta beslut, stötta och coacha andra. I dina ledaregenskaper är du lyhörd för människors olikheter och har en förmåga att organisera och samordna medarbetarna på ett pedagogiskt och förstärkande sätt i din kommunikation och ditt sätt att vara. Vi uppskattar även analytisk förmåga med logiskt och metodiskt handlande. Vid rekryteringen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser framför oss att du har hög simultanförmåga och trivs med att vara ute mycket i verksamheten bland dina kollegor och personal.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet från att leda människor, gärna från producerande enhet eller verksamheter där det förekommer stora materialflöden och mycket personal. Erfarenhet av textilproduktion är meriterande, men inte ett krav. Du behöver vara van att arbete i Microsoft Office och moderna affärssystem som Monitor. Relevant utbildning är meriterande. Du behöver kunna utrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift, övriga språk kan också vara mycket meriterande då vi har 20 olika nationaliteter på Woolpower.

Övrigt

Vi kommer ha produktionsledning både på dag och kvällstid och är öppna för att diskutera dina möjligheter gällande arbetstid.

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning (provanställning kan förekomma)
  • Sysselsättningsgrad: 100 %
  • Tillträde: enligt överenskommelse
  • Lön: Kollektiv- och löneavtal enligt Tjänstemannaavtal TEKO.

Ansökan

Sista ansökningsdag är 6 augusti 2023. Urvalsarbetet kommer att ske löpande så vi rekommenderar att du skickar in din ansökan snarast.

Välkommen med din ansökan!

Kontakt

Denna rekrytering sker i samarbete med Min Byrå och alla frågor rörande rekryteringsprocessen hänvisas till:

David Backa, rekryteringskonsult
Mail: david@min-byra.se
Telefon: 063-140482

Om oss

Woolpower är en av Sveriges största textilproducenter. Vi producerar varma underställ och sockor i ull, från garn till färdiga plagg. All produktion sker i Sverige, Östersund. Av erfarenhet vet vi vad som krävs för att inte frysa. Vårt mål är att sprida värme, och då menar vi både i form av funktionella plagg och att vara ett ansvarstagande företag. Woolpower arbetar alltid med hållbarheten i fokus!

Woolpower är inne i en kraftig tillväxtresa, då det är stor efterfrågan på våra hållbart producerade underställ. Vi är just nu 200 medarbetare och beräknar att bli ytterligare 40 medarbetare under kommande år. Under 2022 färdigställde vi vår helt nybyggda fabrik, också belägen i Östersund. Det är en unik satsning inom svensk klädesproduktion!

Läs om fler lediga tjänster här.