0
Under kommande veckor kommer vi att ha något längre leveranstider då vi har lägre bemanning under sommaren.
Den 11 augusti kommer vår fabriksbutik i Östersund stänga tidigare, den kommer vara öppen mellan 10-16.

Woolpower söker medarbetare till sin produktion

 

Företaget

Woolpower tillverkar underställ i ull. Vi som företag har ett stort fokus på hållbarhet och långsiktighet både innan, under och efter att ett plagg tillverkats. Kläderna ska vara tidlösa, funktionella och hålla mycket hög kvalitet i en strävan att motverka slit och släng. Valet att behålla all produktion lokalt i Östersund skapar färre led i produktionskedjan att kontrollera. När du bär våra kläder kan du därför vara säker på att de har gjorts med ansvar för naturen omkring oss och arbetsmiljön för dem som jobbar för Woolpower.

Om tjänsten

Vi på Woolpower är inne i en tillväxtfas där vi blir fler och fler medarbetare i produktionen. Under denna fas av tillväxt bygger vi en också helt ny produktionsanläggning beläget i Torvalla och behöver förstärka vår personalstyrka i produktionen för att möta den ökande orderingången.
 
För att arbeta i vår produktion behöver du vara bekväm med att utföra repetitiva arbetsmoment under hela arbetsdagen, exempelvis klippa trådar, sy etiketter, stansa, forma och vika plagg. Samtidigt behöver du vara beredd att byta arbetsuppgift från en dag till en annan.
 
För att lyckas med det ser vi att du är flexibel, har en blick för vad som behöver göras här näst, uppskattar att arbeta i högt tempo, duktig på att ta del av instruktioner samt har goda kunskaper i svenska. Vidare ser vi även att du har en känsla för kvalitet och har en god arbetsmoral. Det är också viktigt att du har en god samarbetsförmåga. Det finns även goda möjligheter till utveckling och att lära sig nya delar inom produktionen om man visar intresse och har handlag för arbetet.

Tjänsten är en visstidsanställning med start omgående, chans till förlängning finns.

Kvalifikationer

Utöver ovan nämna personliga egenskaper bör du:

  • Ha ett intresse av att arbeta inom produktion.
  • Behärskar svenska i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper snarare än dina eventuella tidigare arbetslivserfarenheter då din inställning, attityd och intresse till arbetet väger tyngre för oss.

Övrigt

  • Arbetstiderna är datid (06:00-14:48), eftermiddag (15:30-24:00), natt eller 2-skift (dag/em).
  • Referenser från ev tidigare arbetsgivare kommer begäras in.
  • Kollektivavtal och löneavtal enligt TEKO.

Urval görs löpande och tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! 

Villkor
Anställningsform: Visstid
Varaktighet: 3-6 månader
Arbetstid: Heltid
Lönevillkor: Fast
Ansökan

Publiceringsdatum: 2022-01-20

Kontakt

Namn: Josefin Pettersson
Titel: Rekryteringskonsult
Epost: Josefin@min-byra.se

Sök tjänsten här