0

Woolpower söker Lokalvårdare

Vi söker nu en lokalvårdare till vår nya fabrik i Torvalla!

Om tjänsten

Som lokalvårdare på Woolpower kommer du att ha ansvar för städning och renhållning av alla delar av fabriken och övriga utrymmen. Både planering och arbete utförs självständigt. Du kommer att bli en viktig del av att skapa effektivitet och trivsel på arbetet.

Om dig

Som person är du noggrann, självgående och har ett problemlösande förhållningssätt. Du behöver vara van vid att själv planera och utföra ditt arbete. Vidare ser vi även att du har en känsla för kvalité och sätter stolthet i att göra ett bra arbete. Du är svensktalande och det är meriterande med liknande erfarenhet sedan tidigare.

Övrigt

– Tjänsten omfattar deltid 80% 
– Arbetstider är måndag-fredag, dagtid
– Lön- och kollektivavtal enligt IF Metall

Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!

I denna rekrytering tar vi hjälp av Min Byrå och alla frågor rörande tjänsten hänvisas till david@min-byra.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt

Namn: David Backa
Titel: Rekryteringskonsult
Epost: david@min-byra.se

Sök tjänsten här

Företaget

Woolpower är en av Sveriges största textilproducent. Vi producerar varma underställ och sockor i ull, från garn till färdiga plagg. All produktion sker i Sveriges, Östersund. Av erfarenhet vet vi vad som krävs för att inte frysa. Vårt mål är att sprida värme. Då menar vi värme både i form av funktionella plagg och att vara ett ansvarstagande företag. Woolpower arbetar alltid med hållbarheten i fokus.

Woolpower är inne i en kraftig tillväxtfas, då det är stor efterfrågan på våra hållbart producerade underställ. Vi är just nu 150 medarbetare och beräknar att bli ytterligare 50 under kommande år. Även utrymmesmässigt behöver vi bli större och vi bygger just nu en helt ny fabrik. Den blir dubbel så stor mot nuvarande, och fortfarande belägen i Östersund. Det är en unik satsning inom svensk klädproduktion.