0

Woolpower söker en Marknadskommunikatör

Nu söker vi en till Marknadskommunikatör för att fortsätta sprida budskapet att det går att tillverka kläder i Sverige!

Om tjänsten

Som Marknadskommunikatör på Woolpower arbetar du med både stora som små uppgifter. Du kommer vara en del i ett marknadsteam som arbetar både strategiskt och operativt med den externa kommunikationen för Woolpower och dess systerbolag Gränsfors Bruk och Svedbro Smide.

Woolpower har tydliga, framarbetade och kommunikativa mål som bygger på en stark värdegrund. En stor del av ditt arbete handlar om att nå ut med rätt budskap till rätt målgrupp, där de digitala kanalerna är tongivande.

Kvalifikationer:

Du har relevant utbildning inom marknadsföring eller kommunikation. Du har erfarenhet av både innehållsskapande och varumärkesbyggnad, på både ett strategiskt och operativt plan. Du har en positiv och prestigelös inställning samtidigt som du är trygg i att fatta egna beslut. Du har lätt för att skapa relationer och trivs med att vara ett ansikte utåt för företaget. Du är en van projektledare och klarar av att strukturera och organisera för att nå satta mål. Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Meriterande är om du har kunskaper och erfarenhet av:

  • Textproduktion, Copywriting och Storytelling
  • Redigering av foto och film i premier pro, lightroom
  • Adobeprogrammen

Övrig information

Anställningsform: Tillsvidareanställning (provanställning förekommer)
Sysselsättningsgrad:
 100 %
Tillträde: enligt överenskommelse
Placeringsort:
 Östersund
Lön: 
Kollektiv- och löneavtal enligt Tjänstemannaavtal TEKO.

Sista ansökningsdag är 3 december  2023. Varmt välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten här

Denna rekrytering sker i samarbete med Min Byrå och alla frågor rörande rekryteringsprocessen hänvisas till David Backa (david@min-byra.se)

Om Woolpower

Woolpower är en av Sveriges största textilproducent. Vi producerar varma underställ och sockor i ull, från garn till färdiga plagg. All produktion sker i Sverige, Östersund. Av erfarenhet vet vi vad som krävs för att inte frysa. Vårt mål är att sprida värme. Då menar vi värme både i form av funktionella plagg och att vara ett ansvarstagande företag. Woolpower arbetar alltid med hållbarheten i fokus.

Woolpower är inne i en kraftig tillväxtfas, då det är stor efterfrågan på våra hållbart producerade underställ. Vi är just nu 230 medarbetare och vi beräknas växa ytterligare under kommande år.