0

Woolpower söker Verksamhetsutvecklare

Verksamhetsutvecklare

Om tjänsten

Vi på Woolpower har alltid prioriterat utvecklingsprojekt. Att sticka och sy kläder i Sverige är en utmaning och vi behöver avsätta tid och resurser till att förbättra verksamheten för att fortsätta vara konkurrenskraftiga. Nu är vi i behov av att ytterligare förstärka inom verksamhetsutveckling.

Som verksamhetsutvecklare på Woolpower har du en central roll i att utveckla processer inom flera områden; produktion, ekonomi, kvalitet, inköp, IT och affärssystemsutveckling.

Vi ser att du är duktig på att förstå nuvarande flöden och att identifiera var förändringar som skapar ökad effektivitet och kvalitet kan göras. Vi ser också att du förstår vikten av att skapa en lärande organisation, där du är med och stöttar alla medarbetare till att bidra till förbättringsarbetet. När ett förbättringsprojekt initieras ser vi att du driver projektet från idé till dess att det är implementerat. Din projektledning sker i nära samarbete med de medarbetare som blir berörda för att säkra att förändringen är väl förankrad.

Kvalifikationer

Den person vi söker ser vi har goda projektledaregenskaper. Både vad gäller struktur och ordning, likväl som förmåga att leda och engagera de personer som blir en del av projektet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom ett företag som har producerande verksamhet. Du har god förståelse för vikten av väl fungerande visuella flöden och processer för att skapa självständiga medarbetare som själva vet och förstår sin påverkan på slutprodukten och som själva kommer med förbättringsförslag. Det är då vi uppnår ökad effektivitet och kvalitet.

Som person tror vi att du är analytiskt och systematiskt lagd. Du har enkelt för att förstå flöden, både de fysiska och i ett affärssystem. Du har goda kommunikativa egenskaper och är enkel att samarbeta med. Vi tror också att du är van att arbeta självständigt, är drivande och flexibel.

Övrigt

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning (provanställning kan förekomma)
  • Sysselsättningsgrad: 100 %
  • Tillträde: enligt överenskommelse
  • Lön: Kollektiv- och löneavtal enligt Tjänstemannaavtal TEKO.

Ansökan

Sista ansökningsdag är 6 augusti 2023. Urvalsarbetet kommer att ske löpande så vi rekommenderar att du skickar in din ansökan snarast.

Välkommen med din ansökan!

Kontakt

Denna rekrytering sker i samarbete med Min Byrå och alla frågor rörande rekryteringsprocessen hänvisas till:

David Backa, rekryteringskonsult
Mail: david@min-byra.se
Telefon: 063-140482

Om oss

Woolpower är en av Sveriges största textilproducenter. Vi producerar varma underställ och sockor i ull, från garn till färdiga plagg. All produktion sker i Sverige, Östersund. Av erfarenhet vet vi vad som krävs för att inte frysa. Vårt mål är att sprida värme, och då menar vi både i form av funktionella plagg och att vara ett ansvarstagande företag. Woolpower arbetar alltid med hållbarheten i fokus!

Woolpower är inne i en kraftig tillväxtresa, då det är stor efterfrågan på våra hållbart producerade underställ. Vi är just nu 200 medarbetare och beräknar att bli ytterligare 40 medarbetare under kommande år. Under 2022 färdigställde vi vår helt nybyggda fabrik, också belägen i Östersund. Det är en unik satsning inom svensk klädesproduktion!

Läs om fler lediga tjänster