0

Woolpower söker socktillverkare

Woolpower söker socktillverkare
Woolpower söker socktillverkare

SOCKTILLVERKARE

Om tjänsten

Som tillverkare av sockor på Woolpower så kommer du att arbeta med att forma, kvalitetskontrollera och paketera sockor. Du kommer vara del av en grupp på 5-8 personer som arbetar tillsammans för att lösa de arbetsmoment som ingår. De olika momenten är av repetitiv karaktär där daglig rotation mellan de olika arbetsuppgifterna sker inom arbetsgruppen.
Tjänsten kräver även en förståelse för vad som behöver göras här näst för att allas arbete ska flyta och att gruppen som helhet ska leverera.  

Kvalifikationer

  • Ha ett intresse av att arbeta inom produktion.
  • Behärskar svenska i tal och skrift.
  • Bekväm med att utföra repetitiva arbetsmoment
  • Uppskattar att arbeta i högt tempo
  • Känsla för kvalitet och har en god arbetsmoral.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper snarare än dina eventuella tidigare arbetslivserfarenheter då din inställning, attityd och intresse till arbetet väger tyngre för oss. 

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

  • Arbetstiderna är dagtid
  • Referenser från tidigare arbetsgivare kommer begäras in.
  • Kollektivavtal och löneavtal enligt TEKO.

OBS! Se gärna över din skräppost regelbundet – vi har upplevt att de mejl vi skickar ibland hamnar i skräpposten. Alla som lämnar en ansökan får en bekräftelse på mottagen ansökan skickad till sig via mejl. 

Ansök senast:
6 augusti 2023
Urval görs löpande

För frågor, kontakta gärna:
David Backa, Rekryteringskonsult
Mail: david@min-byra.se
Telefon: 063-140482

Om Woolpower

Woolpower är en av Sveriges största textilproducenter. Vi producerar varma underställ och sockor i ull, från garn till färdiga plagg. All produktion sker i Sverige, Östersund. Av erfarenhet vet vi vad som krävs för att inte frysa. Vårt mål är att sprida värme, och då menar vi både i form av funktionella plagg och att vara ett ansvarstagande företag. Woolpower arbetar alltid med hållbarheten i fokus!

Woolpower är inne i en kraftig tillväxtresa, då det är stor efterfrågan på våra hållbart producerade underställ. Vi är just nu 200 medarbetare och beräknar att bli ytterligare 40 medarbetare under kommande år. Under 2022 färdigställde vi vår helt nybyggda fabrik, också belägen i Östersund. Det är en unik satsning inom svensk klädesproduktion!


Läs om fler lediga tjänster