Höga Kusten hike

Vi älskar att vara ute och vi tycker inte att väder ska vara det som stoppar dig från att ge dig ut. Därför tror vi på att utbilda människor i hur man klär sig rätt för olika väder. Det kan vi såklart göra i text och via film, men allra helst gör vi det genom att träffas. För oss är det viktigt att kunna visa och erbjuda möjlighet att testa våra produkter under säkra omständigheter. Därför deltar vi i olika evenemang som ger oss möjlighet att visa er våra produkters unika egenskaper.

Ett sådant evenemang är Höga Kusten Hike som går av stapeln i början av Augusti varje år. Här kan du, tillsammans med människor från hela världen, testa att under tre dagar vandra i den magiska Skuleskogens nationalpark. Hiken arrangeras av FriluftsByn tillsammans med oss på Woolpower, Gränsfors bruk och Naturkompaniet . Vid första nattlägret på Hiken håller vi en föreläsning om hur du klär dig bäst för att hålla dig varm och torr, berättar om Woolpower och tillsammans skapar vi av spillmaterial från vår produktion i Östersund.

 

En bra strumpa ger en bättre upplevelse

I videon tipsar vi om hur du ska ta hand om dina fötter på rätt sätt under vandringen.

Material som håller dig bekväm

I videon tipsar vi om vilka kläder och material du ska tänka på för att göra din vandringsupplevelse så bekväm som möjligt.

Jerry gjorde drömmen till sin verklighet

Höga Kusten Winter hike