0

Butikspersonal

Woolpower har ett stort fokus på hållbarhet och långsiktighet både innan, under och efter att ett plagg tillverkats. Kläderna ska vara tidlösa, funktionella och hålla mycket hög kvalitet i en strävan att motverka slit och släng.
Valet att behålla all produktion lokalt i Östersund skapar färre led i produktionskedjan att kontrollera. När du bär våra kläder kan du därför vara säker på att de har gjorts med ansvar för naturen omkring oss och arbetsmiljön för dem som jobbar för Woolpower.   

OM TJÄNSTEN
Vi söker en serviceminded och representativ person till vår Fabriksbutik i Östersund för ett vikariat på 75 %. Vikariatet är på två år med möjlighet till förlängning och tillträde sker från slutet av augusti.Butiken ligger i direkt anslutning till vår Fabriksbutik där vi tillverkar alla våra kläder. I dina arbetsuppgifter ingår försäljning av både 1:a- och 2:a-handsprodukter, skyltning och produktplacering samt stötta och rådgiva kunderna i deras val av produkt. En god produktkännedom och rätt rådgivning är därför A och O. I tjänsten ingår även att vid vissa tillfällen hålla i rundvandring i fabriken för att visa våra besökare hur vi stickar och syr plaggen som säljs i butiken. För att kunna passa in och trivas i rollen ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av butiksarbete, ett stort intresse för friluftsliv och friluftsprodukter samt att du lockas av att ta mycket eget ansvar. Du gillar att möta människor och att jobba inom service. Som person är du noggrann, glad och känner dig bekväm med att prata engelska.  Sista ansökningsdag är den 5 juli och urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Kontakt
Namn: Elin von Friedrichs
Titel: Rekryteringskonsult
E-post: Elin@min-byra.se

Villkor
Anställningsform: Vikariat
Arbetstid: Deltid
Lönevillkor: Fast

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2020-07-05
Publiceringsdatum: 2020-06-23

Klicka här för att ansöka!