Menu

Bli vår produktingenjör

Som produktingenjör på Woolpower är din huvudsakliga arbetsuppgift att driva produktutvecklingsprojekt enligt lagd plan. Eftersom produktionen sker på plats i Östersund finns unika möjligheter att få följa hela utvecklingen från idé till färdig produkt. Ett arbete som både är utvecklande och meriterande. Tjänsten innefattar utveckling av både nya och redan befintliga produkter. Utvecklingsarbetet kan också handla om produktionseffektivisering av en produkt där förståelse för hela tillverkningskedjan blir viktig.
Tjänsten innebär också visst arbete med att utveckla och underhålla kvalitetsprocessen – både internt och mot leverantörer. Leverantörsbesök kan därför bli aktuellt. Som Produktingenjör kommer du göra löpande kvalitetsbedömningar för att vara ett stöd till produktionen samt leverera ett övergripande produktstöd till sälj och marknad.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst 1–2 års dokumenterad erfarenhet av projektutveckling och projektledning. Erfarenhet från producerande verksamhet är meriterande. Du har adekvat högskoleutbildning, gärna som Textilingenjör. Du är van att hantera Office och Adobeprogrammen, framförallt Illustrator och InDesign. Du har också goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Som person ser vi gärna att du är strukturerad, kreativ, självständig, prestigelös, noggrann och metodisk. Du har även ett analytiskt förhållningssätt och tänker logiskt.

Arbetsort: Östersund

Kontaktpersoner: 
Jessica Flodin, Rekryteringskonsult
jessica@min-byra.se, 063-140481

Ulrika Rogeman, Produktchef
ulrika@woolpower.se, 073-9191033

Yrkestitel: Produktingenjör

Anställningsform: Tills vidare

Varaktighet: Tills vidare

Arbetstid: Heltid

Lönevillkor: Fast

Sista ansökningsdag: 2017-06-18

Ansök här!