0

Black Friday

Vi tar avstånd från Black Friday. En dag som uppmuntrar till överkunsumtion genom prissänkningar går helt emot vår övertygelse om en ansvarsfull produktion, och konsumtion. Vi tror på högkvalitativa produkter som du kan använda år efter år, och som är producerade under bra arbetsvillkor för de som tillverkar produkterna.

Vi är medvetna om den betydande miljöpåverkan som klädproduktion har och ser det som vår plikt att ansvarsfullt hantera de råvaror och resurser vi tar i anspråk. Genom att fokusera på funktion, hög slitstyrka, komfort och tidlös design strävar vi efter att våra produkter ska användas väldigt många gånger under lång tid.

Med ett statiskt sortiment möjliggör vi en konstant produktion året om och eliminerar låg- och högsäsonger. Det gör att vi kan planera inköp av råmaterial i förväg ge våra underleverantörer förutsättningar för en stabil och hållbar produktionsgrund. Genom att inte tillverka produkter utifrån rådande trender utan utifrån dess funktion och ett tydligt syfte håller våra plagg över säsonger. Det gör att våra återförsäljare inte behöver ha utförsäljningar av sina lager och gör att vi inte behöver kassera material.


Om du verkligen behöver ett nytt underställ, för att det du har inte går att laga – ta gärna en titt på vårt nya samarbete med Tradera för mer hållbara alternativ.

Tradera

Vårda dina plagg

Vet du vem som sytt din tröja?

Varma fötter i vinter

Flerlagersprincipen

Vår värdekedja

Forskning om tid utomhus