Menu

Vi söker en Produktionschef

Woolpower är Sveriges största och snart enda textilproducent i sin storlek. Här produceras varma underställ och sockor i ull, från garn till färdiga plagg. All produktion sker i Sveriges fjällvärld, Östersund. Av erfarenhet vet vi vad som krävs för att inte frysa.

I dag är vi cirka 120 anställda, vars mål är att sprida värme. Då menar vi värme både i form av funktionella plagg och att vara ett ansvarstagande företag. Woolpower arbetar alltid med hållbarheten i fokus. En bra arbetsmiljö och ett avståndstagande mot externa miljöpåverkningar föder god kvalitet. Vi vill ge våra kunder kläder som är producerade på ett sätt som överensstämmer med våra värderingar. Vare sig de används på fritiden eller i yrket ska de värma hela vägen från insidan och ut.

Om tjänsten

Som produktionschef på Woolpower kommer du att leda och fördela arbetet i produktionen mot uppsatta mål och se till att effektiviteten i produktionen är så hög som möjlig och utvecklas i rätt riktning. Rollen innebär att du ansvarar för cirka 100 medarbetare. Du ska kunna säkerställa att beslutade kvalitetsprocesser verkställs och efterlevs. Du är en del av företagets ledningsgrupp med uppgift att strategiskt leda företagets utveckling.

Du ska också kontinuerligt arbeta med förbättring av produktionens ansvarsområden, ansvara för att kvalitetsbrister dokumenteras och åtgärdas, samt säkerställa att reparationer och löpande underhåll genomförs.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst 5 års dokumenterad chefs/ledarerfarenhet från producerande verksamhet (textilproduktion är meriterande). Du har erfarenheter som är direkt relaterade till de arbetsuppgifter som ligger inom ramen för arbetsbeskrivningen enligt ovan. Du ska också vara van att hantera Office och kunna uttrycka dig väl på engelska och svenska i tal och skrift. Meriterande är adekvat högskoleutbildning.

Som person ser vi gärna att du är resultatinriktad, självständig, beslutsam och har en naturlig pondus. Vi uppskattar även analytisk förmåga med logiskt och metodiskt handlande.

Kontakt

Arbetsgivare   Min Byrå
Arbetsort   Östersund
Kontaktperson   Jessica Flodin, Rekryteringskonsult, jessica@min-byra.se, tel: 063-140481

Villkor

Yrkestitel   Produktionschef
Anställningsform   Tills vidare
Arbetstid   Heltid
Lönevillkor   Fast

 

Sista ansökningsdatum    2017-03-06
Annonsen publicerades    2017-02-09

Ansök tjänsten här!