Menu

Är du vår Ekonomi- och Löneadministratör?

Woolpower ligger i Östersund där vi utvecklar, tillverkar och säljer varma underställ och sockor i merinoull. Till skillnad från nästan alla andra klädmärken i landet behåller vi vår produktion i Sverige och väljer att växa och utvecklas på plats. Vi som arbetar på Woolpower är väl medvetna om vår betydelse för företagets framgångar. Våra sömmerskor kontrollerar, godkänner och kvalitetsstämplar de färdiga plaggen med sitt egna namn. Detta symboliserar att det bakom varje plagg finns en människa som lever under samma förutsättningar som våra kunder gör. Vi bär på stor kunskap med lång tradition bakom oss och idag ligger vi i framkant vad gäller etiskt och socialt ansvarstagande. Långsiktighet präglar hela verksamheten. I dag är vi 120 personer som arbetar på Woolpower. Vi ägs av familjeföretaget Ekstigen AB och i samma företagsgrupp ingår Gränsfors Bruk, Svedbro Smide och Wetterlings Axes.

Woolpower söker

Woolpower söker dig som uppskattar ordning och reda är noggrann och ansvarstagande. Det är viktigt att du kan analysera och förstå siffror. I rollen som ekonomi och löneadministratör kommer du ha en central del i företaget och ingå i ett team av 15 personer där prestigelöshet genomsyrar den dagliga verksamheten. Drivkraften ska vara att arbeta tillsammans för att utveckla och driva företaget framåt, även om det innebär att gå utanför din arbetsbeskrivning.

Arbetsuppgifter

Löneadministration, Löpande redovisning, Bokslut, Personalfrågor, Övriga administrativa arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen ser vi att du har högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande och några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du bör ha kunskap av löpande bokföring, vana att arbeta i affärssystem, Office-paketet. Du behärskar svenska flytande i både tal och skrift samt att kunna förstå och prata engelska.

Rekryteringen sker fortlöpande skicka därför in din ansökan redan i dag.

Antal platser: 1

Anställningsform: Tills vidare

Arbetstid: Heltid

Lönevillkor: Månadslön

Tillsättning: Så snart som möjligt

Rekryteringsansvarig:  Peter Boije 063-14 04 83

Sök tjänsten här!